La formació del sistema postal a Andorra va lligada a la història més recent del país i ha contribuït a la transformació de les formes de vida de les valls andorranes. Des dels traginers i vianants fins als carters i les noves tecnologies de la comunicació, el sistema de correu ha evolucionat en funció de les necessitats marcades per la societat, i s’ha dotat de mitjans més eficaços per traslladar els missatges. Andorra ofereix la particularitat de no disposar de servei de correus propi i utilitza els serveis postals dels seus països veïns, correus espanyols i La Poste francesa, que cada any emeten segells de temàtica andorrana.

Carrer Major, borda del Raser

AD300 Ordino

Més detalls

Museu Postal

Tel.: (+376) 836 908

 

Central de reserves

Tel.: (+376) 839 760

reservesmuseus@govern.ad

www.museus.ad 

De dimarts a dissabte:  de 10 a 14 h i de 15 a 18 h.

 

El museu obre de 10 a 14 h: 5 de gener / 24 i 31 de desembre.

 El museu tanca: 1 i 6 de gener / 14 de març / 1 de maig / 8 de setembre / 1 de novembre / 25 i 26 de desembre.

Normal: 5 €

 

Reduïda: 2,5 € (grups de més de deu persones, entitats i societats col·laboradores, estudiants estrangers i persones més grans de 65 anys)

 

Entrada gratuïta: per a escoles i estudiants nacionals, serveis socials, persones amb discapacitat, persones inscrites al Servei d’Ocupació, titulars del Carnet Jove, menors de 10 anys, membres de l’ICOM i l’ICOMOS, titulars de la targeta magna, socis del Club Piolet, els seus pares i els seus germans, i tots els ciutadans del Principat el primer i el tercer dissabtes de cada mes durant tot l’any.

 

Visita guiada: amb reserva prèvia i un suplement d'1,50 € per persona.

 

PassMuseu

El museu és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Visites lliures amb audioguia. Durada aprox.: 30 minuts.

Reserva prèvia recomanada.

Tallers escolars.

Botiga dels museus.

L6 Ordino-la Cortinada-Arcalís