L'església de Santa Coloma és un edifici preromànic del segle X, al qual al segle XII s'afegeix un campanar llombard de planta circular, un dels pocs exemplars d'aquestes característiques al Principat. L'edifici estava decorat amb pintures murals romàniques del segle XII realitzades pel taller del Mestre de Santa Coloma que, després d'un periple en mans de col·leccionistes i museus forans, van retornar a Andorra el 2007. El temple conserva una talla romànica de fusta policromada de la Mare de Déu del Remei. També hi destaca un retaule barroc del segle XVIII, realitzat pel mestre d’Adrall i dedicat a Santa Coloma, patrona de l'església.

 

 

Carrer Major, s/n

Santa Coloma

AD500 Andorra la Vella

Més detalls

Espai Columba

Av/ Verge del Remei, 19

Santa Coloma

AD300 Andorra la Vella

Tel. (+ 376) 821 234

 

Central de reserves

Tel. (+ 376) 839 760

reservesmuseus@govern.ad

 

Visita conjunta amb l’Espai Columba.

 

De gener a desembre: de 10 a 14 h i de 15 a 18 h. Diumenge, l'església obre a les 11 h (a les 10 h hi ha servei de culte). Diumenge tarda i dilluns, tancat.

El museu obre de 10 a 14 h: 5 de gener / 24 i 31 de desembre.

El museu tanca: 1 i 6 de gener / 14 de març / 1 de maig / 8 de setembre / 25 i 26 de desembre.

 

Els horaris de les projeccions i les visites de l'església es poden resultar alterats per les necessitats de culte de l'església.

Visita conjunta amb l’Espai Columba.

 

Normal: 7 € 

 

Reduïda: 3,5 € (grups superiors a 10 persones, entitats i societats col·laboradores, estudiants estrangers, majors de 65 anys).

 

Entrada gratuïta: per a escoles i estudiants nacionals, serveis socials, persones amb discapacitat, titulars del Carnet Jove, menors de 10 anys, membres d’ICOM i Icomos, titulars de la Targeta Magna i tots els ciutadans del Principat el primer i el tercer dissabte de cada mes durant tot l’any.

 

Suplement de visita guiada: 1,5 per persona.

 

Passmuseu.

L’accessibilitat de l’església no està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Visita lliure amb audioguia.

Visita guiada amb reserva prèvia.

Itinerari lliure Arc Patrimonial per Santa Coloma.

Tallers escolars.

A l'Espai Columba: accés adaptat, botiga i WC.

L1 Sant Julià de Lòria