L’Espai Columba és un equipament cultural que té com a missió custodiar, conservar i presentar les pintures murals de l’absis de l’església de Santa Coloma i diversos objectes litúrgics provinents de les esglésies andorranes. És un centre difusor del coneixement de la pintura romànica a Andorra, sense oblidar el seu context arquitectònic i les altres manifestacions artístiques que formaven part de l’univers diví del qual participava. La visita es complementa amb la de l’església de Santa Coloma, una de les més antigues i singulars d’Andorra i contenidor de les pintures murals arrencades als anys trenta del segle XX. Al temple s’hi ofereix una projecció en sistema de videomapatge que permet veure i viure una experiència que transporta el visitant a l’interior original de l’església i li mostra el seu aspecte aproximat al segle XII.

 

Full de sala

 

Plànol de l'espai

 

 

 

Avinguda Verge del Remei, 19

Santa Coloma

AD500 Andorra la Vella

Més detalls

Espai Columba

Tel.: (+ 376) 821 234

 

Central de reserves

Tel.: (+ 376) 839 760

reservesmuseus@govern.ad

De dimarts a dissabte:  de 10 a 14 h i de 15 a 19 h.

Diumenges: de les 10 a les 14 h.

El museu obre de 10 a 14 h: 5 de gener / 24 i 31 de desembre.

El museu tanca: 1 i 6 de gener / 14 de març / 1 de maig / 8 de setembre / 25 i 26 de desembre.

 

Els horaris de les projeccions i les visites de l'església poden resultar alterats per les necessitats de culte de l'església.

Normal: 7 € 

 

Reduïda: 3,5 € (grups superiors a 10 persones, entitats i societats col·laboradores, estudiants estrangers, majors de 65 anys).
Entrada gratuïta: per a escoles i estudiants nacionals, serveis socials, persones amb discapacitat, titulars del Carnet Jove, menors de deu anys, membres d’ICOM i ICOMOS, titulars de la targeta magna, socis del Club Piolet, els seus pares i els seus germans, i per a tots els ciutadans del Principat el primer i el tercer dissabte de cada mes durant tot l’any.

 

Visita guiada: amb reserva prèvia i suplement d’1,5 € per persona.

 

Passmuseu.

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Visita conjunta amb l’església de Santa Coloma

 

Visita lliure amb audioguia. 

Visita guiada amb reserva prèvia.

Itinerari lliure Arc Patrimonial per Santa Coloma.

Tallers escolars.

Botiga dels museus.

WC.

Desfibril·lador.

L1 Escaldes-Engordany / Sant Julià de Lòria