La cinquena exposició que allotjarà la pinacoteca a partir del 12/02/2021 al 9/01/2022. Al llarg d’aquest any podreu descobrir una selecció de pintures de la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà , creada el 1987, que anirà acompanyada de unes obres de la Col·lecció Carmen Thyssen.

L’exposició farà un recorregut per l’obra d’artistes catalans de la fi del segle XIX i el principi del segle XX, pintors que van coincidir en la seva formació o que van crear escola pròpia. La selecció d’obres exposades pretén mostrar la similitud i les divergències entre pintors catalans d’aquesta època, els estils més singulars i les afinitats en el seu treball. Gràcies a la contribució de la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà, el Museu Carmen Thyssen Andorra obre les portes a una nova exposició que recopila pintures dels grans mestres catalans que formen part de la col·lecció andorrana.

Aquelles obres, testimonis de l’edat d’or de la pintura catalana, van suposar una ruptura amb les convencions que s’imposaven en el món artístic de l’època. Tanmateix, són avui una referència cabdal per entendre la transmissió de valors i de cultura de les generacions passades a la modernitat i als models actuals.

Tel.: (+376) 800 800

info@mcta.ad

Facebook, Twitter i Instagram: @cthyssenandorra

https://museucarmenthyssenandorra.ad/

De dimarts a dissabte: de 10 a 19 h.

 

Diumenge: de 10 a 14 h.

 

Diumenge a la tarda i dilluns, tancat.

Avinguda Carlemany, 37

AD700 Escaldes-Engordany

Més detalls