Bici Lab Andorra (BLA) és un centre on experimentar les potencialitats de la bicicleta com a element de mobilitat sostenible, d’estil de vida saludable o com a motor econòmic; un lloc que vertebra l’atractiu natural que té Andorra per la pràctica esportiva de la bicicleta.

 

Descobreix tot això i molt més a partir d’una de les millors col·leccions de bicicletes clàssiques del món, que es combinen audaçment amb la tecnologia més capdavantera per generar una experiència com no has vist mai.

 

Al bell mig  d’Andorra la Vella hi trobaràs aquest espai de 1.700 m2, on exposicions temporals i permanents, posaran la bici al centre d’un relat que no serà mai dues vegades igual, ja que les diferents exposicions que s’aniran succeint al museu faran un apropament polièdric al món de la bicicleta i la cultura ciclista.

El BLA posa el visitant al centre de l’experiència, fent-lo part activa al llarg de la visita. El visitant podrà experimentar en un simulador les sensacions de fer un descens en un bikepark o viure diferents experiències de realitat virtual, tot plegat pensat per a fer de l’estada una experiència lúdica, interactiva i divertida.

 

Més enllà dels espais expositius, el centre compta amb un espai polifuncional que la institució posa a disposició de tot el teixit associatiu, econòmic i empresarial que existeix al país al voltant de la bicicleta; una mediateca on poder indagar fins al més mínim detall tota la informació de la col·lecció; i una reserva visitable, la Cova d’Alí Babà, on s’emmagatzema bona part de la col·lecció i que es mostrarà al públic en moments concrets de l’any.

 

Pàgina web del Bici Lab Andorra

Carrer Prat de la Creu, 70

AD500 Andorra la Vella

Més detalls

Tel.: +376 730 099

bicilab@comuandorra.ad

Strava: @bicilabandorra

Twitter: @bicilabandorra

Instagram: @bicilabandorra

Youtube: bicilabandorra

www.bicilabandorra.com

Novembre – març

De dimarts a dissabte de 10 a 18 h

 

Abril – octubre

De dimarts a diumenge de 10 a 18 h

Exposició temporal – gratuïta

Exposició permanent:

5 € entrada normal

2,5 € entrada reduïda. Grups superiors a 10 persones, entitats i societats col·laboradores, estudiants estrangers, majors de 65 anys.

Entrada gratuïta. Escoles i estudiants nacionals, serveis socials, persones amb discapacitat, persones inscrites al Servei d’Ocupació, titulars del Carnet Jove, menors de 10 anys, membres d’ICOM i ICOMOS, titulars de la Targeta magna, socis del Club Piolet, tots els ciutadans del Principat el primer i el tercer dissabte de cada mes, persones que vinguin en bicicleta.

Accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda a totes les plantes.

Visites guiades i lliures

Botiga

Lloguer d’espais

Projecte pedagògic